Forskjell mellom versjoner av «Asad Ali»

Fra JournalWiki
Gå til: navigasjon, søk
(Ny side: assada)
 
m
Linje 1: Linje 1:
assada
+
[[Asad Ali]] (født 10. Desember 1992 i Oslo) er en medisinstudent med lisens ved Universitet i Oslo. Han har bidratt til utvikling av sidene under øyeundersøkelse, ordforklaringer og enkelte tekniske løsninger på JournalWiki. Bidraget til [[Asad Ali]] har også resultert i en prosjektoppgave relatert til sidene om [[Øyefunn]] han utviklet sammen med [[Andreas Jørlo Haugerud]]. 
 +
Forventet uteksaminert sommeren 2018.
 +
 
 +
== Bakgrunn ==
 +
[[Asad Ali]] er født og oppvokst i Oslo.
 +
 
 +
Under studietiden var han aktiv i...
 +
- [Norsk Medisinstudentforening (Nmf)]
 +
- Norsk Studentorganisasjon (NSO)
 +
- Nasjonalt Profesjonsråd for Medisin i Universitets og Høgskolerådet (også kjent som Dekanmøte i Medisin)
 +
- Studentdemokratiet ved det medisinske fakultet, Universitet i Oslo.
 +
Asad Ali har jobbet som medisinstudent med lisens ved medisinsk divisjon, Akershus Universitetssykehus under studietiden, samt deltidsstillinger ved Norsk Pasientskadeerstatning og Legevakten i Indre Østfold.
 +
 
 +
Underveis i studietiden ble Ali også tildelt et stipend fra US State Department og Fulbright stiftelsen for deltakelse på Summer Institute for European Student Leaders som en av 20 europeiske studenter. Dette inkluderte deltagelse på et utdanningsprogram om sosialt entreprenørskap ved Kelley School of Business ved Indiana University kjent som Global Social Entrepreneurship Institute<ref> Kelley Social Entrepreneurship Program Has European Flair - Bloomberg [https://www.bloomberg.com/news/articles/2013-06-07/kelley-social-entrepreneurship-program-has-european-flair http://www.bloomberng.com] sitert 12.03.2017 </ref>].
 +
 
 +
== Kontaktinformasjon ==
 +
E-post: asad92ali@gmail.com / asad.ali@studmed.uio.no
 +
 
 +
Personer som ønsker tips angående redigering av journalwiki, prosjektoppgave innen e-læring eller som har tilbakemeldinger angående sidene om Øyefunn oppfordres til å ta kontakt.
 +
 
 +
== Referanser ==
 +
<references />

Revisjonen fra 12. mar. 2017 kl. 13:44

Asad Ali (født 10. Desember 1992 i Oslo) er en medisinstudent med lisens ved Universitet i Oslo. Han har bidratt til utvikling av sidene under øyeundersøkelse, ordforklaringer og enkelte tekniske løsninger på JournalWiki. Bidraget til Asad Ali har også resultert i en prosjektoppgave relatert til sidene om Øyefunn han utviklet sammen med Andreas Jørlo Haugerud. Forventet uteksaminert sommeren 2018.

Bakgrunn

Asad Ali er født og oppvokst i Oslo.

Under studietiden var han aktiv i... - [Norsk Medisinstudentforening (Nmf)] - Norsk Studentorganisasjon (NSO) - Nasjonalt Profesjonsråd for Medisin i Universitets og Høgskolerådet (også kjent som Dekanmøte i Medisin) - Studentdemokratiet ved det medisinske fakultet, Universitet i Oslo. Asad Ali har jobbet som medisinstudent med lisens ved medisinsk divisjon, Akershus Universitetssykehus under studietiden, samt deltidsstillinger ved Norsk Pasientskadeerstatning og Legevakten i Indre Østfold.

Underveis i studietiden ble Ali også tildelt et stipend fra US State Department og Fulbright stiftelsen for deltakelse på Summer Institute for European Student Leaders som en av 20 europeiske studenter. Dette inkluderte deltagelse på et utdanningsprogram om sosialt entreprenørskap ved Kelley School of Business ved Indiana University kjent som Global Social Entrepreneurship Institute[1]].

Kontaktinformasjon

E-post: asad92ali@gmail.com / asad.ali@studmed.uio.no

Personer som ønsker tips angående redigering av journalwiki, prosjektoppgave innen e-læring eller som har tilbakemeldinger angående sidene om Øyefunn oppfordres til å ta kontakt.

Referanser

  1. Kelley Social Entrepreneurship Program Has European Flair - Bloomberg http://www.bloomberng.com sitert 12.03.2017