Sporingskategori

Gå til: navigasjon, søk

Denne siden lister sporingskategorier som er automatisk befolket av Mediawiki-programvaren. Deres navn kan bli endret ved å redigere de tilhørende systembeskjedene i MediaWiki-navnerommet.

Sporingskategori Beskjednavn Kategori-inklusjonskriterium
Indekserte siderindex-categoryDenne siden er påført det magiske ordet __INDEX__ (og er i et navnerom hvor flagget er tillatt), og vil derfor bli indeksert av roboter selv når det normalt ikke ville skjedd.
Ikke-indekserte sidernoindex-categoryDenne siden indekseres ikke av roboter fordi den er merket med det magiske ordet __NOINDEX__ og er i navnerom der dette flagget tillates.
Sider med for mange prosesskrevende parserfunksjonerexpensive-parserfunction-categoryFor mange kostbare parserfunksjoner (som #ifexist) er inkludert på en side. Se Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Sider med utelatte malparameterepost-expand-template-argument-categoryEtter ekspandering av et malargument (noe i trippel krøllparentes, slik som {{{Foo}}}), så er siden større en $wgMaxArticleSize.
Sider som inneholder for store malerpost-expand-template-inclusion-categoryEtter ekspandering av alle malene ble siden større enn $wgMaxArticleSize, så noen maler kunne ikke ekspanderes.
Skjulte kategorierhidden-category-categoryDette er en kategori merket med __HIDDENCAT__, som hindrer den fra å vises i siders kategorioversikt som standard.
Sider med brutte fillenkerbroken-file-categoryKategorien blir lagt til hvis siden inneholder en brutt fil-lenke (en lenke for å bygge inn en fil når filen selv ikke eksisterer).