Histologi og patologi på nett

Disse sidene inneholder alle kurssnitt tilh√łrende undervisningen i histologi og histopatologi for medisinstudenter ved Universitetet i Oslo. Odontologi- og ern√¶ringsstudenter p√• 2.- til 4. semester vil ogs√• ha nytte av disse undervisningssidene da kursene p√• disse semestrene er felles.

Alle snittene er utstyrt med piler og tekst p√• viktige strukturer/prosesser. Du velger selv om disse skal vises. Du har ogs√• muligheten til √• forst√łrre opp utvalgte strukturer. De fleste bilder finnes i b√•de liten og stor utgave for √• bedre oversikten og muligheten for √• se detaljer. Hvert snitt er ogs√• utstyrt med en forklarende tekst. Denne teksten er basert p√• kursheftet du bruker p√• kurssalen. Enkle animasjoner vil bidra til forst√•elsen av patologiske prosesser. Du vil ogs√• kunne teste kunnskapen din underveis. Sidene er ment som et supplement til undervisningen p√• kurssalen og egner seg godt til selvstudium og repetisjon f√łr eksamen. Velg semester og kurs i menyen til venstre. Ev. sp√łrsm√•l kan rettes til Mathias Nordvi.

Du vil ogs√• finne en bruksanvisning p√• hvordan sidene fungerer, litt informasjon om hvordan de ble laget, en ordbok samt lenker ut i verden til andre histologi- og patologisider.

v1.05